Over Stal De vlierbeek

Wat in 1989 begon als kleine paardenhandel in Tielrode is, na de verhuis naar het landelijke Sinaai-Waas in 2005, uitgegroeid tot een moderne pension- en handelsstal. Middenin de weelderige velden van het groene Sinaai-Waas vond en vindt menig ruiter de ideale plaats om te trainen of om zijn paard te stallen en af te richten in alle rust.
Dat ons beroep onze absolute passie is, staat buiten kijf.
Dankzij onze gedurende al deze jaren opgedane ervaring, gekoppeld aan ons uitgebreid netwerk, de kwaliteit van onze paarden, en de resultaten die we ermee behaalden, mogen en kunnen wij er prat op gaan dat wij voor iedereen een oplossing à la carte kunnen uitwerken.

Pensionstal

Dankzij onze moderne accommodatie die voorziet in alle nodige faciliteiten, waaronder verschillende buitenpistes, een binnenpiste en een uitgebreid aanbod aan verzorgings- en opvolgingsmogelijkheden bieden wij een perfect opgevolgde verzorging op maat van uw paard.

Fokkerij

Onze fokkerij kon in het verleden prat gaan op tal van beloftevolle veulens. Dit dankzij een weloverwogen en strategisch uitgedokterde combinatie van uitstekende moederlijnen en zorgvuldig uitgekozen hengsten. Ook vandaag nog presteren meerdere van de in onze fokkerij ter wereld gekomen veulens op talrijke gebieden op hoog niveau. Indien u meer info wenst over onze veulens en jonge paarden, of deze wenst te bezichtigen kan u ons steeds contacteren via mail of telefoon.

Handelsstal

Dankzij ons uitgebreid netwerk en onze uitstekende naambekendheid is ook wie op zoek is naar een paard, of juist zijn paard van de hand wil doen, bij ons op het juiste adres. Ook hier weer primeren kwaliteit, dienstverlening en desgewenst absolute discretie.

Trainen Paard & Ruiter

Als ruiter die een locatie zoekt om in alle rust zijn paard te trainen, zit u bij ons aan het juiste adres. Onze pistes kunnen het ganse jaar door gehuurd worden, en op de buitenpiste staat steeds een springparcours klaar. Desgewenst brengen wij u in contact met gediplomeerde lesgevers of met professionele ruiters die u kunnen bijstaan in het africhten van uw paard.